Hírek

Nem kerül börtönbe a férfi, aki sósavat öntött a síkosítóba a meleg szaunában

Két év próbaidőre bocsátották a 62 éves férfit mentális problémái és büntetlen előélete miatt.

Gay-Sauna-Sydney

 

Óvadék ellenében szabadlábon védekezhetett eddig az a 62 éves férfi, aki még augusztusban próbált sósavat keverni a síkosítóba egy meleg szaunában Ausztráliában. A Sydney Morning Herald tudósítása szerint akkor a mosdó falára szerelt adagolóba akart sósavat tölteni, de jelzett a riasztó. Mivel nem ez volt az első ilyen próbálkozás a klubban, már érzékelőkkel védték a fali adagolókat. A riasztás után az Aarows nevű hely alkalmazottjai tartották vissza a férfit, amíg kiértek a rendőrök.

Múlt héten a 62 éves elkövetőt két év próbaidőre bocsátotta a bíróság, így nem kell börtönbe vonulnia. A védői és az elmeorvosi jelentés szerint mentális problémákkal küzdő Hengky Irawant eredetileg gyűlölet-bűncselekmény elkövetésével vádolták. A férfi azonban maga is a hely rendszeres látogatója volt, és amiatti elkeseredettségében cselekedett, hogy a többi vendég kiközösítette. Az ügyében eljáró bírónő szerint mivel nincs bizonyíték arra nézve, hogy bárkinek is sérülést okozott volna – ugyanakkor aláhúzta, hogy tettével okozhatott volna -, ezért mentális problémái és büntetlen előélete miatt hozott enyhe ítéletet.

Az ítélet után a bírónő azt is elmondta, sajnálja a férfit, amiért korábban kizárták a klubból és meg kellett élni a kirekesztettséget.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin