HírekPride

Négyévesek limonádéval gyűjtöttek adományt az orlandói áldozatoknak

Három jó barát, Sam Bernstein, Finn Madden és Dean Haines a múlt heti New York Pride alatt egy limonádés standot állított fel, hogy a befolyt összeget az orlandói áldozatokat segítő alapítványnak ajánlják fel.

LEMONADE_640x345_acf_cropped

A trio 1 dollárért egy pohár üdítőt és egy csokis sütit adott, így összesen 137 dollárt gyűjtöttek, de volt olyan, aki pluszban adományozott nekik, így a teljes bevétel 250 dollár lett. Ezt a pénzt az orlandói áldozatokat megsegítő alapítványnak utalják, amely már 6 millió dollárt gyűjtött össze.

A srácok sok segítséget kaptak a szüleiktől, akik kimondhatatlanul büszkék a fiaikra. Az egyik anyuka, Stephanie Bernstein így nyilatkozott a Babble-nek: „A fiúk felelősséggel vezették az üzletüket, és nagyon büszkévé tesz, hogy így segítettek másokon.”

sub-buzz-5351-1466976081-5

Egy másik anyuka, Michelle Madden hozzátette: „A családunk számára a melegjogok nagyon fontosak. Amikor elmagyaráztam ezt a négyéves fiamnak, akkor ő azt mondta „Persze, hogy azzal házasodhatsz, akivel akarsz”. Imádom, hogy a gyermekeink egy olyan világban élnek, amelyben a melegjogok egyszerűen normális dolgok.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin