Hírek

Nácikhoz és öngyilkos merénylőkhöz hasonlították a melegjogi aktivistákat Izraelben

Szeptember 17-én parlamenti választásokat tartanak Izraelben, amelyen a szélsőjobboldali, ultraortodox Noam párt is megméretteti magát. A cionista politikai szervezetet a 3.25 százalékos bejutási küszöb alatt mérik, így most azt találták megoldásnak, ha az LMBTQ-közösség elfogadás ellen kampányolnak, így remélve plusz szavazokat – és persze ingyenes sajtófigyelmet.

Legújabb kampányvideójukban a reformzsidókat, a baloldaliakat és az LMBTQ embereket támadják. „Születésünk óta próbálnak elpusztítani minket” – hallható a felvételen. Emellé oda van vágva egy korabeli videófelvétel, amelyen Adolf Hitler az európai zsidóság kiiktatását sürgeti.

 

No Title

No Description

 

Isten segítsével hazatértünk. De ők nem hagytak fel a próbálkozással” – ezt követően arab tankok, palesztin öngyilkos merénylők és egy jeruzsálemi terrortámadás látható. Majd a liberális zsidókra utalva elhangzik: „Változtak a módszereik. Továbbra is el akarnak minket pusztítani. De ezúttal belülről.

Majd a pride felvonulás kerül górcső alá: „Minden évben vannak emberek, akik kimennek a pride-ra, majd gyógyíthatatlanul károsodnak.” Végül egy izraeli újság címlapja jön, amely arról tudósít, hogy esik az országban a születések száma: „Rombolják a családot és a születések számát – hogy megakadályozzák a zsidó többséget.

Bár a felvételt Twitteren csak az első 5 órában 18 ezer alkalommal nézték meg, csupán 77 lájkot kapott és kevesebb, mint tucatnyi retweetet, így nagy valószínűséggel inkább csak a kritikusai és kíváncsiskodók tekintették meg, semmint támogatók és a tartalommal egyetértük.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin