Lifestyle

Most negyedórán belül a tiéd vagyunk!

Élj címkék nélkül! – Liberty Collection

 

A Humen Shop termékeit most már akár 15 percen belül is megkaphatod Budapesten – ehhez semmi mást nem kell tenned, mint a Wolt oldalán keresztül rendelni tőlünk.

Bemutatkozik például a Humen Shop legújabb szivárványos terméke, a Liberty Collection Pláne Habzóbor, egyenesen az Etyeki Kúriától. A fehér habzóbor nemcsak az exkluzív szivárványos külsejével varázsol el, hanem tökéletes minőségével is, amit Magyarország egyik legelismertebb pincészete garantál.

 

 

De ha kellene egy új maszk, ha megkívánsz egy kis bort egy nehéz nap után, ha kényeztetnéd magad édes pralinéval, ha szeretnéd a reggeleket frissen indítani egy jó kávéval, vagy ha esténként egy kikapcsolódást nyújtó könyvre vágysz – mindezt pedig szivárványszínben tennéd -, akkor nézd meg termékeinket és exkluzív csomagjainkat!

Jó, ha tudod, hogy amennyiben most rendelsz tőlünk a Wolt felületén, akkor a Humen Magazin legfrissebb száma is érkezik a csomagodban. Mindezzel pedig nem csak magadnak vagy szeretteidnek okozhatsz örömet, hiszen minden vásárlással támogatod a Humen Magazint – ezzel pedig a magyar médiaszabadság sokszínűségét!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Humen Magazin (@humenmagazin) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Humen Magazin (@humenmagazin) által megosztott bejegyzés

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin