Itthon

A rászoruló gyerekeket támogathatod egy doboz szaloncukorral

 

A tavalyi évben egy budapesti gyermekotthon lakóit leptük meg diós és mákos bejglikkel. Emellett élelmiszereket vittünk a Budapest Bike Maffiának, akik az elkészített szendvicseket a karácsonyukat az utcán tölteni kényszerülő emberekhez juttatták el.

Az idei évben is szeretnénk támogatni a hátrányos helyzetben lévő gyerekeket és családokat egy kis karácsonyi édességgel, valamint élelemmel a hajléktalan embereket, ezért ismét dupla jótékonysági akciót hirdetünk.

A Humen Magazin már 10 éve jelenik meg minden hónapban az ország egyetlen, nyomtatott LMBTQ magazinjaként. Egész évben fontosnak tartjuk, hogy segítsük a nehéz helyzetben lévő társadalmi csoportokat, így például minden évben a hátrányos helyzetben lévő embereket támogatjuk az ünnepek közeledtével.

Ennek részeként a Humen Shopban adományként megvásárolt szaloncukrot december 23-án eljuttatjuk a rászoruló gyermekeknek. A vásárlásból befolyt összeget pedig ismét arra fordítjuk, hogy élelmet vásároljunk hajléktalan emberek számára, amit a Budapest Bike Maffia lelkes csapatán keresztül juttatunk el.

Neked egy doboz szaloncukor, nekik pedig egy szeretetteljesebb karácsony!

Amennyiben úgy gondolod, hogy te is részt vennél a jótékonysági akcióban, úgy válaszd az alábbi linken található Liberty Collection marcipán szaloncukor-válogatást, majd válaszd a kiszállításnál az „Adomány” opciót!

A rendeléseket december 23-án délután összesítjük, ezután kiszállítjuk a szaloncukrokat, valamint az élelmiszereket eljuttatjuk a Budapest Bike Maffia telephelyére.

 

Ne feledd, ha a Humen.Shopból rendelsz, akkor egyúttal LMBTQ szervezeteket is segítesz! A vásárlásaid után adományforintokat írunk jóvá neked, és te döntöd el, hogy az összegyűlt összeget melyik civil szervezetnek ajánlod fel a kampányaink során.

 

 

Karácsonyozz a szivárvány színeivel!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin