Nagyvilág

Most egy óraszíj miatt áll a bál az oroszoknál

 

Amióta Vlagyimir Putyin alkotmánymódosítása újra reflektorfénybe helyezte a helyi “melegpropaganda-ellenes törvényt”, azóta mindenhonnan csak az a fránya szivárványos veszedelem ömlik szegény oroszokra. Legalábbis könnyen így tűnhet a laikus számára, ha követi az Oroszországból érkező híreket. Hiszen amíg az orosz nőszövetség elnöke a Szivárvány nevű fagyitól védené az ártatlan gyermekeket, addig egy parlamenti képviselő szerint a jógától meleggé válnak a férfiak a börtönökben. (A jóga minimum gyanús, hiszen itthon a Hit Gyülekezete vezetője, Németh Sándor hasonlította a jógázást a démonidézéshez.)

Most egy óraszíj miatt borultak ki a blogger Valentyin Petuhov követői. A YouTube-on több mint 9 millióan követik Wylsacom nevű tech-csatornáját, az Instagramon pedig több mint 2 milliós táborral bír Petuhov. Itt reklámozta egy tegnapi posztjában az Apple egyik óráját, csakhogy az óraszíj a szivárvány színeiben játszott.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Series 6 – отличные.

Valentin Petukhov (@wylsacom) által megosztott bejegyzés,

 

Hiába volt az Apple logója 1977-1998 között eleve szivárványos, Petuhov követői szerint a férfi a szíjjal az LMBTQ közösség mellett állt ki, és minden bizonnyal pénzt is kapott a melegpropaganda miatt.

“Wylsacom, nem szégyelled, hogy az LMBT emberekkel posztolsz fotót? Én normális férfinak hittelek. Ezt teszi a pénz”

– írta az egyik kommentelő. A felháborodott megjegyzések mellett olyan is akad, amelyik szerint ez csupán egy kényelmes és színes óraszíj, amibe hülyeségeket látnak bele egyesek.

Mint emlékezetes, tavaly egy orosz férfi egyenesen a bíróságra ment, mert meggyőződése, hogy az Apple tette őt meleggé.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin