Színes

Minden, amit a The Last of Us második évadáról már most sejteni lehet

Végéhez ért a The Last of Us fantasztikus első évada az HBO-n, de nincsen miért aggódni, hiszen Joel és Ellie visszatérnek még.

A GQ UK-nak adott interjúban a sorozat két top producerét, Craig Mazint és Neil Druckmannt arról kérdezték, hogy a második évad a The Last of Us című videójáték második részét teljes egészében le fogja-e fedni? Ahogyan történt az az első évad és az első játék összefüggésében.

Nem. Semmiképpen sem” – válaszolta Mazin. „Ezúttal tovább tart, mint egy évad” – tette hozzá Druckmann. De hogy pontosan hány évadon keresztül tart majd, azzal kapcsolatban azonban szemérmesek voltak.

Az egyik történetszál, amit a nézők izgatottan várnak, az Ellie és Dina, egy lány között kibontakozó szerelmi történet. Főhősünk Dinával az utazás során találkozik majd és ismerkednek meg egymással.

Sokan úgy gondolják, hogy Dinát valójában már meg is ismertük. A 6. epizódban Ellie egy kis közösségbe kerül Wyomingban. Evés közben ráordít egy vele egykorú lányra, hogy ne bámulja tovább. A rajongók rögtön elkezdték firtatni, hogy vajon Dina volt-e a lány, mivel a helyzet hasonló volt ahhoz, ahogy a játékban találkoznak.

 

 

Bella Ramsey, aki Ellie-t alakítja, maga is beszélt a románcról, bár egyelőre csak a videójáték kontextusában: „Őszintén szólva nagyon izgatott vagyok Ellie és Dina története miatt. Megnéztem egy összevágást, amit valaki készített. Nem tudom, hogyan készült, mindenesetre csodálatos vágás a játékmenetről, Ellie és Dina szerelmi történetéről. Iszonyatosan várom, hogy végigjátszhassam.

A sorozat queer történetszálai miatt a The Last of Us kapott hideget és meleget egyaránt. Hideget persze a homofób nézőktől, míg meleget mindenki mástól. A homofóboknak Bella maga üzent, míg az LMBTQ-közösségnek a Joelt alakító Pedro Pascal posztolt a közösségi médiában néhány nappal ezelőtt.

 

A queer közösségnek üzent a The Last of Us főszereplője

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin