Kultúra

Meleg vígjátéksorozatban tér vissza a képernyőre Colton Haynes

Egy meleg vígjátéksorozatban, az I Run Hotban tér vissza sokak örömére Colton Haynes, aki újra megcsillogtathatja színészi tehetségét.

 

Colton Haynes

 

A sorozatban egy furcsa barátságot követhetünk nyomon, ahol a Broad Cityből ismert Eliot Glazer alakítja a kissé goromba srácot, aki nem tud beilleszkedni a queer közösségbe. Mellette pedig Colton Haynes alakítja a híres #instameleget, aki bármennyire is meglepő, de nagyon is be tud – írja a Pink News.

Haynes az utóbbi időben eltűnt a reflektorfényből, ezért is várják rajongói annyira a visszatérését. A kényszerű távollétnek többek között a droghasználathoz is köze volt, amit édesanyja halála, és saját válása követtek. Egy tavalyi interjú során beszámolt róla, hogy a drogproblémái 2016-os coming outja után kezdődtek, de 2019-ben súlyosbodott a helyzet magánéleti válsága miatt.

„Minden az előbújásommal kezdődött. Onnantól kezdve kezdtem lefelé haladni a lejtőn. Nagyon szabadnak éreztem magam, de ugyanakkor attól a nagy mennyiségű figyelemtől, ami rám irányult elveszítettem a kontrollt. Megházasodtam, de az nem végződött valami jól. Borzasztó volt, és a média mindenről beszámolt, és épp, amikor ez történt, az édesanyám is meghalt. Akkor éreztem, hogy egyszerűen szét fogok csúszni. Egy vígjáték műsorban is dolgoztam volna, de kirúgtak az első napomon. Azt mondták, úgy néztem ki, mint aki haldoklik, és valójában ez is történt. Olyan mértékben kerültem közel a drogokhoz és az alkoholhoz, hogy elfedjem velük a fájdalmamat, hogy sokszor nem is tudtam egyedül döntéseket hozni.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin