Hírek

Fél év házasság után válnak Colton Haynes-ék

A TMZ értesülései szerint hat hónapnyi házasság után elválik a színész Colton Haynes és férje, Jeff Leatham.

Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a válást, de egyrészt több forrás is megerősítette a TMZ-nek, valamint maga Haynes törölt minden Leathammel kapcsolatos posztot az Instagram profiljáról. Leatham profilján továbbra is szerepelnek Haynes fotói.

A pár 2017 októberében tartott álomesküvőjén számos híresség is tiszteletét tette. Az illusztris névsort erősítette Sofia Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Lisa Rinna, Kris Jenner és Cheyenne Jackson, de még Chelsea Clinton is a vendégek között volt.

 

 

Haynes és Leatham kapcsolata szerelem volt első látásra – a páros banális módon egy repülőtéren találkozott először, majd Leatham tavaly márciusban kérte meg Haynes kezét. Megismerkedésük filmbe illően romantikusra sikeredett. Egy közös barátjuk leszervezett nekik egy randit, és bár mindketten szimpatikusnak találták a másikat a rendelkezésre álló információk alapján, végül megbeszélték, hogy élőben mégsem találkoznak. Az epizód akár feledésbe is merülhetett volna, csakhogy nem várt módon egyszerre voltak Párizsban a repülőtéren, ahol Leatham észrevette Haynes-t, odasétált hozzá és megkérdezte: Szia, csak nem te vagy Colton? – A színész elmondása szerint tíz másodperccel később szerelmes volt.

A nyíltan meleg színész számára különösen nehéz lehet a válás. Alig egy hónappal ezelőtt vesztette el súlyosan beteg édesanyját, aki még táncolt velük az októberi esküvőjükön.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin