Hírek

Megtartották a brit királyi család első meleg esküvőjét

Történelmet írt szombat délután Lord Ivar Mountbatten, Viktória királynő egyenesági leszármazottja, II. Erzsébet uralkodó unokatestvére. Az angliai Devonban összeházasodott azonos nemű párjával, James Coyle-lal.

 

Fotó a ceremóniáról

 

Lord Ivar Mountbatten 2016-ban bújt elő, és akkor beszélt arról is, hogy randevúzgat egy férfivel, akit egy svájci síelés során ismert meg. James Coyle egy légitársaságnál dolgozott, és azóta is tartó kapcsolatukat szerették volna hivatalos formába önteni.

Az esküvőt a lord kastélyának kápolnájában tartották, és volt felesége kísérte az oltárhoz, akivel 16 évig voltak együtt és három lányuk született. Két évvel ezelőtti interjújában Mountbatten azt állította, hogy mielőtt elvette a nőt, elmondott neki mindent: “Tájékoztattam Penny-t, mielőtt összeházasodtunk. Elmondtam, hogy biszexuális vagyok, hogy mindkét nemhez vonzódom. Közös életünk során sokat nevettünk, van három csodálatos lányunk, és nem bánok semmit az életemből.

 

Lord Ivar Mountbatten (jobbról) a volt feleségével és újdonsült férjével

 

Amikor megismerkedett mostani párjával, ő nyíltan meleg férfiként élt, a lord azonban akkor még nem bújt elő. A titkolózást Coyle nehezen viselte: “Tudtam, ha vele akarok lenni, annak egy barátok és család előtt vállalt kapcsolatnak kell lennie. Azt akartam, hogy őszinte kapcsolatunk legyen és ne kelljen titkolnunk semmit.

A főnemes nyolc éves kora óta tudja, hogy a férfiakhoz vonzódik jobban. Új házasságára megkapta az áldást mindhárom lányától.

Mindettől függetlenül a királynő közvetlen családtagjai közül senki nem vett részt az esküvőn.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin