Kultúra

Mégsem kerül a Disney+ kínálatába a Kszi, Simon sorozata

A Kszi, Simon televíziós spin-off sorozata az eredeti tervekkel ellenben nem a Disney+-on fog debütálni, hanem egy másik TV-hálózaton, a Hulu-n.

 

Kszi, Victor

 

A Kszi, Victor júniusban, a pride hónap során jelenik majd meg és nyomon követhetjük egy új diák mindennapjait a Kszi, Simonból jól ismert Creekwood gimnáziumban. Sorozatbeli hősünknek meg kell szoknia új otthonát, be kell illeszkednie az iskolába, új barátokat kell szereznie, és nem mellesleg szexuális irányultságát is kezdi megkérdőjelezni – írja a Pink News.

Most azonban kiderült, hogy a Disney vezetői úgy gondolják, egy olyan sorozat, amelynek főszereplője többet szeretne megtudni a saját szexuális irányultságáról, nem igazán illik közönségükhöz. A „felnőtt témájú” félórás részekből álló sorozat ezért a „családbarát” műsorszolgáltató helyett a Disney egy másik hálózatán, a Hulu-n fog debütálni.

A felnőtt tartalmat abban látják a Disney vezetői, hogy a Kszi, Victorban előkerül az alkoholfogyasztás, a szexuális irányultság és a szülők közti házassági problémák megvitatása . Attól féltek, hogy a családok nem néznének egy ilyen sorozatot fiatalabb gyerekeikkel.

„A Kszi, Victor egy vicces, szívet melengető, és igencsak nagy hatással bíró projekt, amely teljes mértékben magával ragadott minket. A sorozat kortárs látásmódja és őszinte történetmesélése tökéletesen illeszkedik a Hulu nézői számára, akik korábban már olyan sorozatainkkal találkozhattak, mint például az Alaska nyomában” – nyilatkozta a Hulu egyik munkatársa.

A Hulu annyira bízik a sorozat sikerében, hogy a forgatókönyvírók már a második évadot tervezik.

Az első évad tíz epizódot tartogat a nézőknek.

 

Kszi, Simon

 

A sorozat készítői között felbukkant Elizabeth Berger és Isaac Aptaker is, akik az eredeti, Kszi, Simon című film írói voltak.

„Nem is lehettünk volna izgatottabbak, amiért a Disney+-nak dolgozhatunk. A Kszi, Simon írása az egyik legmélyebb és legélvezetesebb élményeink közé tartozik karrierünk során, és nagyon várjuk, hogy visszatérhessünk ebbe a világba, és elmesélhessük Victor történetét. […] Csodálatos írócsapatunk van a sorozathoz, és mindannyian rendkívül szoros kapcsolatban állunk az epizódok alapanyagaival. Sikerült létrehoznunk az álomcsapatot, hogy képernyőre vihessük ezt a történetet, és alig várjuk, hogy megoszthassuk a világgal.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin