Hírek

Megrázó fotók: Melegeket öleltek meg majd végeztek ki az Iszlám Államban

Az Iszlám Állam, más néven Iraki és Levantei Iszlám Állam vagy Iraki és Szíriai Iszlám Állam (angol rövidítéssel ISIS) egy dzsihádista csoport. Magát kalifátusnak kikiáltva a világ minden muszlimja fölött vallási fennhatóságot követel, és a világ muszlimok által lakott régióinak jelentős részét közvetlen politikai fennhatósága alatt kívánja egyesíteni a Levante térségből kiindulva (ez magában foglalja Jordániát, Izraelt, Palesztinát, Libanont, Ciprust és Törökország déli részét). A csoportot hivatalosan terroristaszervezetnek minősítette az ENSZ Biztonsági Tanácsa, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Indonézia és Szaúd-Arábia, emellett a nyugati és más médiumokban is széles körben terrorista szervezetként említik.

Nem véletlenül. Az elmúlt másfél évben az ISIS kizárólag rémtetteivel került be a nemzetközi hírekbe. Gátlás nélkül gyilkolnak muszlimokat és nem muszlimokat egyaránt. Mindenkit, aki nem az általuk elvárt módon éli életét. E csoportba tartoznak az LMBTQ-emberek is. Már legalább tucatnyi, homoszexualitással gyanúsított férfit végeztek ki.

Csütörtökön, azaz április 23-án újabb kivégzésről töltöttek fel fotókat közösségi oldalakra. Újdonság ezúttal, hogy a kivégzésre váró, bekötött szemű férfiakat mészárosaik először átölelik. Az Iszlám Állam támogatói szerint ezzel könyörületességükről adtak bizonyosságot.

ISIS_Gay_Stoning

Kövezés 1

Kövezés 2

Kövezés 3

Amint az a fotókon is jól látható, fiatalemberek nagyobb csoportja nézte végig szemtanúként a kivégzést, amelynek helyszíne az egykor Szíriához tartozó Holms provincia.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin