Színes

Megjelentek az első képek a Doctor Who drag queen főgonoszáról

 

A BBC közzétette a Doctor Who (magyar címén Ki vagy, doki?) 14. évadának főgonoszáról készült első fotókat. A világhírű Jinkx Monsoon drag queent, a Drag Race 5. évadának győztesét még áprilisban válogatták be a szereplők közé.

A karakterfotón Jinkx egy csodás, zenei témájú ruhakölteményben pózol, ami miatt a rajongók úgy sejtik, a Doktor eddigi legerősebb ellenfelének tartott főgonosznak valami köze lesz majd a zenéhez. Ez nem áll távol a drag queentől, hiszen sikeres zenei karriert tudhat a magáénak.

Volt olyan kommentelő, aki felvetette, hogy talán az egyik részben musicalt fognak előadni, „ami frenetikus lenne”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Doctor Who (@bbcdoctorwho) által megosztott bejegyzés

Az új évadban több LMBTQ színész is szerepel majd. Maga az új Doktor a Szexoktatás sztárja, Ncuti Gatwa lesz – ő a sorozat történetében az első meleg Doktor. Emellett a Heartstopperből megismert transznemű színésznő, Yasmin Finney is szerepet kapott a sorozatban.

„Fel vagyok dobva, nagyon izgatott vagyok, és nagyon megtisztelőnek érzem, hogy csatlakozhatok a Doctor Who-hoz! Russell T Davies egy látnok, egy briliáns író  – alig várom, hogy vele és a stábbal együtt belevessem magam a munkába! Remélem, a TARDIS-ban van hely a csomagjaimnak” – nyilatkozta Jinkx Monsoon.  (Megjegyzés: a TARDIS a főszereplő, a Doktor időgépe.)

A Doctor Who új évadját idén novemberben mutatja be a BBC.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin