Színes

Világhírű drag queen is csatlakozik a Doctor Who következő évadához

A Broadway nagy sikerű Chicago darabja után Jinkx Monsoon csatlakozik a Doctor Who (magyarul Ki vagy, Doki?) című sorozat következő évadához.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a produkció 15. évadának Doktorja a Szexoktatás sztárja, Ncuti Gatwa lesz – ezzel a sorozat már önmagában történelmet ír, ugyanis Gatwa lesz az első meleg Doktor. Sőt, a Heartstopperből megismert transznemű színésznő, Yasmin Finney is szerepet kapott a következő évadban, így az LMBTQ-közösség láthatóságára egyáltalán nem lehet panasz.

Április 3-án, hétfőn Russell T. Davies, a Doctor Who producere jelentette be a Whoniversum legújabb tagját: Jinkx Monsoont, a RuPual’s Drag Race ötödik évadának és az All Stars 7. évadának győztese – utóbbi különlegessége volt, hogy korábbi győztesek versenyeztek ismét a koronáért. Az amerikai drag queennek csak Instagramon 1,6 millió követője van.

Davies egy nyilatkozatban így fogalmazott: „Az üstökösök és szupernóvák galaxisában itt jön a legnagyobb sztár. Jinkx Monsoon ütközési pályára áll a TARDIS-szal, és a Doctor Who már soha többé nem lesz a régi„. (Megjegyzés: a TARDIS a főszereplő, a Doktor időgépe.)

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Doctor Who (@bbcdoctorwho) által megosztott bejegyzés

 

Monsoon a következőket írta a közleményben: „Megtiszteltetés, és nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Doctor Who-hoz! Russell T. Davies egy látnok és briliáns író – alig várom, hogy vele és a stábbal együtt belevessem magam a munkába! Remélem, a TARDIS-ban van hely a csomagjaimnak„.

A Doctor Who három különleges epizódját a tervek szerint 2023 novemberében sugározzák a sorozat 60. évfordulójának megünnepléseként. A sorozat hivatalosan 14. évada azonban majd csak 2024-ben kerül adásba.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Doctor Who (@bbcdoctorwho) által megosztott bejegyzés

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin