Hírek

Megházasodik az angol királyi család nyíltan biszexuális tagja

Lord Ivar Mountbatten 2016-ban coming outolt, és akkor beszélt arról is, hogy randevúzgat egy férfivel, akit egy svájci síelés során ismert meg. James Coyle egy légitársaságnál dolgozott, és azóta is tartó kapcsolatukat szeretnék hivatalos formába önteni.

 

 

Az esküvőt a lord Devonban található kastélyának kápolnájában tartják majd, és volt felesége fogja az oltárhoz kísérni, akivel 16 évig voltak együtt és három lányuk született. Két évvel ezelőtti interjújában Mountbatten azt állította, hogy mielőtt elvette a nőt, elmondott neki mindent.

„Tájékoztattam Penny-t, mielőtt összeházasodtunk. Elmondtam, hogy biszexuális vagyok, hogy mindkét nemhez vonzódom. Közös életünk során sokat nevettünk, van három csodálatos lányunk, és nem bánok semmit az életemből.”

 

Lord Ivar Mountbatten (jobbról) a volt feleségével és leendő férjével

 

Amikor megismerkedett mostani párjával, ő nyíltan meleg férfiként élt, a lord azonban akkor még nem bújt elő. A titkolózást Coyle nehezen viselte:

„Tudtam, ha vele akarok lenni, annak egy barátok és család előtt vállalt kapcsolatnak kell lennie. Azt akartam, hogy őszinte kapcsolatunk legyen és ne kelljen titkolnunk semmit.”

A főnemes nyolc éves kora óta tudja, hogy a férfiakhoz vonzódik jobban. Családja a brit történelem egyik legfontosabb nemesi dinasztiája, és a lord nemcsak Viktória királynő ük-ük-ük-ükunokája, de II. Erzsébet királynő unokatestvére is. Új házasságára megkapta az áldást mindhárom lányától.

Az eddig példa nélküli házasság felveti, hogy a főnemes új házastársát milyen titulus illeti majd az esküvő után. Egy 2013-ban benyújtott törvényjavaslatot már tárgyal a Lordok Háza, ez a remények szerint megnyugtató módon rendezi majd mind az elsőszülött leányok, mind az azonos nemű párok számára is a rangok öröklésének és viselésének kérdését.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin