Hírek

Meggyilkoltak egy nyíltan meleg orosz Tik Tok felhasználót

Holtan találtak rá Ali Zabirovra szentpétervári barátja lakásán. A 23 éves orosz fiatalember elsősorban az Instagram és Tik Tok közösségi oldalakon volt aktív, ahol Egor Gromov néven több ezer követővel rendelkezett. Népszerűségét annak köszönhette, hogy bár Oroszországban nagyon erős az állami szintű homofóbia és az LMBTQ-közösséggel szembeni uszítás, ő mégis nyíltan vállalta, hogy meleg. Persze ahol rajongók vannak, ott felbukkannak a gyűlölködők is: rendszeresen kapott uszító, fenyegető üzeneteket ismeretlenektől.

 

Ali Zabirov

 

Zabirov augusztus másodikán éjjel vesztette életét. 46 éves barátja másnap reggel a másik szobából átsétálva próbálta ébreszteni, ekkor szembesült vele, hogy már nem él. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy gyilkosság áldozata lett: testén ütesnyomokat, nyaka körül fojtogatás jeleit találták.

Bár barátja tagadja, hogy ő tette volna, jelenleg előzetes letartóztatásban ül. A feltételezése szerint ugyanis a két férfi előző este italozott, aminek az lett a vége, hogy Zabirov kikezdett barátjával, akinek ez viszont nem tetszett és ekkor fajult verekedéssé a dolog, egészen a fiú haláláig.

 

No Title

No Description

 

No Title

No Description

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb