Hírek

Megerőszakoltak, kiraboltak, majd emiatt letartóztattak egy meleg tunéziai férfit

Megerőszakolták és kirabolták egy tunéziai fiatalembert, a bíróság ítélete szerint azonban szodómia vádjával mégis ő kerül rács mögé.

Egy mindössze 22 éves férfi két másik férfival egyeztetett találkozót Facebook-on keresztül, de amikor találkoztak, megerőszakolták őt, és ellopták a telefonját a kabátjával együtt – írja a PinkNews.

 

A felvétel egy 2018 januári letartóztatáson készült

 

A fiatal férfira monogramjával (A.F.) hivatkozott egy civil szervezet, a Human Rights Watch, és azt is megtudhattuk, hogy homoszexualitás vádjával tartóztatták le, miután megtette feljelentését támadói ellen a rendőrségen.

A tárgyalásra  a hét elején került sor, és A. F.-re nyolchónapos börtönbüntetés vár. Ebből a többséget szexuális orientációja miatt kell leülnie, a maradékot pedig rágalmazás miatt, ugyanis a bíróság döntése szerint A.F. nem esett erőszak áldozatául, csupán hazudik, hogy mások jó hírnevét sértse.

Bár apró igazságszolgáltatásnak számít, de A.F. támadóit is elítélték a tárgyalás alatt. Ők hat hónapot töltenek rács mögött homoszexualitás miatt, tizenöt napot erőszakért, és másfél hónapot tolvajlásért.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin