Színes

Megérkezett az előzetes a Love, Victor harmadik évadához

Gőzerővel közeledik június tizenötödike, ami csak egyet jelenthet: érkezik a Love, Victor harmadik, egyben utolsó évada. A Hulu és Disney+ közös produkciója nyolc epizóddal búcsúzik a nézőktől, de öröm az ürömben, hogy a nyolc rész mind egy időben jelenik meg.

 

 

A sorozat a 2018-as Kszi, Simon című sikerfilm eseményeit követi, de a fókuszban már a középiskolás Victort, a suli kosarasát találjuk. Érdekesség, hogy az első évad premierhétvégéje dráma kategóriában a Hulu minden korábbi nézettségi rekordját megdöntötte.

Két évadon keresztül láthattuk, ahogy Victor egyre inkább fiatal felnőtté érik, és meleg férfiként ismerkedik a barátság, az elfogadás és a szeretet fogalmaival. A sorozat végigkísérte a Benjivel való kapcsolatát, majd a második évad végén Victor választás elé kerül: visszatérjen Benjihez, vagy hallgasson szívére egy másik fiúval, Rahimmal kapcsolatban?

A harmadik évadban Victor még több önismerettel szembesül, hiszen nem csak azt kell eldöntenie, kivel akar randizni, hanem azt is, hogy mit akar kezdeni az életével most, hogy kikerült a középiskolából. Emellett barátai magánéletébe, szerelmi kapcsolataiba is mélyebb betekintést nyerünk.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin