Hírek

Maszturbálás = homoszexualitás egy internetes lelkipásztor szerint

Az edzőből online prédikáló lelkipásztorrá vedlett Dave Daubenmire gyakorlatilag bármire képes annak érdekében, hogy webkamerán közvetített műsora, a Pass The Salt (Add Tovább a Sót) megtekintési statisztikája fejlődjön.

Dave Daubenmire

A legutóbbi adás témája többek között (a húsvét, oktatás és boszorkányság mellett) a pornográfia és a hozzá kapcsolódó önkielégítés volt. Először is – szögezi le az úgynevezett pap – a pornófilm káros dolog, amelyre nemet kell mondani. Felnőtt erotikus tartalom nézése közben ugyanis szabad bejárást engedünk az ördögnek a fejünkbe, amely így tartósan átveszi az irányítást elménk felett.

Másodszor, és itt jön a váratlan fordulat, ha nagyon nagyon őszinték akarunk lenni, az önkielégítés homoszexuális tevékenység. „Egy férfival létesítesz szexuális viszonyt. Vágod? Nőről fantáziálsz, de közben egy férfival szexelsz” – üzeni megváltó gondolatait férfi nézőinek. Feltételezzük (reméljük) senkinek sem kell bővebben kifejteni, Daubenmire a maszturbáció pontosan melyik részére is utal, amikor azt mondja, férfit érintünk meg e tevékenység közben.

Aki kíváncsi a teljes, angol nyelvű prédikációra, itt tekintheti meg:

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin