Itthon

Márki-Zay Péter szerint három meleg miniszter is van a kormányban

fotó: Márki-Zay Péter Facebook oldala

 

Az egyesült ellenzék közös kormányfőjelöltje, Márki-Zay Péter a Somogy megyei Csurgón kampányolt, ahol felsorolta a kormány és a Fidesz lépéseit. A Telex szúrta ki, hogy a politikus itt arról beszélt, hogy a magyar kormányban három meleg miniszter is van:

„És az a párt, ahol a legtöbb meleg ember van, ahol a kormányban most három meleg miniszternek a botrányát készíti éppen elő egy blog, ez a kormány melegellenes gyűlöletkampányt folytat. Az a kormány, amely hazamenekítette Peruból a pedofil Kaletát, majd szabadon engedte mindössze ötszázezer forint bírsággal, az most gyűlölet kelt és összemossa a homoszexualitást a pedofíliával. Gyűlöletkeltéssel azt próbálják önökkel elhitetni, hogy bárki, az önök gyermekeit és unokáit, át akarja műttetni kisfiúból kislánnyá, az önök engedélye nélkül. Normális ez? Ki az az aberrált gonosztevő, akinek egyáltalán eszébe jut ilyen? Borzasztó!
Ennek a választásnak április 3-án egyetlen egy tétje van, egyetlen egy kérdést kell megválaszoljunk. Akarunk-e egy ereszen leereszkedő országban élni, amely Európának a legszegényebbje, a legkorruptabbja és leghalálozóbbja, ez Orbán Viktor. Aki ezt akarja, az válassza ezt.”

 

 

Márki-Zay Péter nem először beszél arról, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg, de ő azt szeretné, ha a kormánypártiak is félelem nélkül mernék ezt vállalni. Később a Magyar Hangnak Ungár Péter parlamenti képviselő is hasonló módon nyilatkozott, és azt mondta, “vannak olyan fideszes politikusok, akik annak ellenére, hogy homofób kampányt csinálnak, a szexuális szabadság mozgalmainak vívmányaival maguk is élnek.”

A fentiek fényében, főleg a leleplezésre tett célzás ismeretében lehet érdekes, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ma tartott kampánynyitó évértékelőjében mindössze egyetlen mondatot szentelt a „gyermekvédelminek” hazudott, valójában a homofób és transzfób gyűlölködésre építő népszavazásra: „Mi itt nem fogunk engedni, április 3-án egy népszavazással fogjuk megvédeni a gyermekeinket. Az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket pedig hagyják békén.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin