Itthon

Magyar Nemzet: Az ember alatti minőség tüntetett a Kossuth téren

fotó: Bielik István

 

A közpénzből fenntartott propagandamédia hatalmas erőkkel feküdt rá a homofób gyűlöletkampányra. Csak a Magyar Nemzet felületén féltucat friss anyag foglalkozik azzal, hogy hazugságokat ismételgetve összemossa a pedofilokat az LMBTQ közösséggel.

A futószalagon gyártott propagandaanyagok közül is kiemelkedik Trombitás Kristóf “A gyerekeinket hagyjátok békén!” című anyaga. (Trombitás 2019-ben arról beszélgetett a köztévében, hogy a homoszexualitás gyógyítható.)

Trombitás szerint az elfogadott törvény nélkül az óvodákban a nemváltás hasznosságáról beszélnének a kisgyerekeknek. Ezért úgy véli, megvetést érdemelnek azok, akik tiltakoztak az ellen, hogy kormánypárti képviselők egy orosz minta alapján készülő, de végül egy annál is szigorúbb, homofób propagadatörvény irányába térítették el az eredeti törvénycsomagot:

“A normalitáshoz közelítő világban nem kellene látnunk, ahogy ember alatti minőséget képviselő közeg hullámzik a Kossuth téren, ocsmányságokat skandálva.”

 

Miután a kormánypárti média mindent megtesz, hogy összemossa a pedofíliát az LMBTQ emberekkel, Trombitással megkezdték a közösség dehumanizálását is.

Hasonló indulatokat váltott ki a tiltakozás a publicista Bayer Zsoltból, aki a Fidesz alapító tagja. Ő a blogján az alábbiakat írta:

„Aztán ez a sok fasz meg picsa hazamegy, és picsog, hogy mi milyen csúnyán beszélünk és semmibe vesszük az emberi méltóságukat. A kurva anyját mindegyiknek.”

 

Hasonló folyamat zajlott egyébként Lengyelországban, melynek egyik csúcsán már Przemysław Czarnek oktatási miniszter mondta az elnökválasztási kampány idején a melegekről élő televíziós adásban, hogy: „Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket az emberi jogokról és egyenlőségről! Ezek az emberek nem egyenlőek a normális emberekkel.” Nem véletlen, hogy már a lengyel zsidóság vezetői is arra figyelmeztettek, hogy a politikusok részéről tapasztalható dehumanizáló, homofób uszítás ahhoz hasonló, ahogy a második világháború előtt beszéltek Lengyelországban a zsidó közösség tagjairól.

 

 

Ilyen volt a tegnapi tüntetés képekben

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin