Kultúra

Lucy Liu erotikus leszbikus festményeket tár elénk

Azt már eddig is tudtuk, hogy Lucy Liu színésznő, rendező, modell, énekes, táncos, emberi jogi nagykövet és természetesen Charlie egyik angyala, de arról csupán kevesen tudtak, hogy Liu elképesztő leszbikus festményeket is készít.

 

Lucy Liu a Yu Ling álnéven készítette a festményeket.

 

Lucy Liu még a kilencvenes években barátkozott meg a művészettel, ahol kezdetben fényképek készítésével fejezte ki önmagát. Miután megbarátkozott a fényképészettel, tovább kutakodott a művészetek különböző ágazataiban, és később kollázsokat, szobrokat készített. Ami viszont az egyik legbámulatosabb, hogy a színésznő Yu Ling álnéven – amely Liu kínai neve – hatalmas festményeket is készített, mégpedig leszbikus nők szerelmes pillanatairól – írja az Out.

Akad olyan festménye, amely egymás karjaiban fekvő nőket ábrázol, esetleg a vászonról visszaköszönhet ránk egy szerelmes gésa pár, de meztelenül csókolózó nők is életre keltek már az ecset segítségével.

Egy interjú során Liu elárulta, hogy első generációs bevándorlóként a művészeten keresztül szeretett volna igazán tartozni valahová.

„Amikor látok valamit a földön, mindig rosszul érzem magam miatta, mert azoknak a dolgoknak is volt valaha céljuk, volt otthonuk, és már többé nem használják, hanem figyelmen kívül hagyják őket. Ez olyan érzés, ami engem is sokszor megérintett az évek során”

– nyilatkozta a színésznő.

Gyermekként mindig dobozban tartotta a tárgyakat, amelyeket az utcán talált, hogy később felhasználhassa őket művészetéhez. Erről a szokásáról máig sem mondott le. Reméli, hogy művészetével ő is hatással lehet másokra, és akár meg is változtathatja őket.

„Amikor ilyesvalami történik, hihetetlen mennyiségű inspirációt kapok, és ez egy annyira jelentős pillanat. Ez átformál téged valami teljesen mássá vagy többé, mint ami jelenleg vagy.”

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin