Színes

Lil Nas X újra szingli

Lil Nas X újra szingli, szakított ugyanis barátjával, akiről azt hitte, hogy „az igazi”. Az Old Town Road előadója a Variety-nek korábban elmondta, azt hitte, hogy a kapcsolat, amiben van, hosszú távra szól.

Volt néhány jó és néhány rossz kapcsolatom” – mondta akkor. „Sokan közülük érzelmileg elérhetetlenek voltak, vagy sok volt bennük a bizonytalanság és miegymás. Most találtam egy különlegeset. Azt hiszem, ő az igazi. Nem tudom megmagyarázni, ez csak egy érzés.

A 22 éves művész két nappal ezelőtt egy Andy Cohennek adott rádióinterjúban elárulta, ennek vége. „Találkozgattam valakivel, de úgy döntöttem, hogy már nem akarom” – osztotta meg Lil Nas X.

Cohen tréfásan reagált, mondván „több ezer ember pályázik Lil Nas X barátjának állására.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MONTERO (@lilnasx) által megosztott bejegyzés

 

Az Industry Baby énekese utalt arra, hogy „biztosan van pár ember”, de jelenleg nem a kapcsolat a fő célja.

Lehet, hogy most éppen szünetet tartok” – mondta Cohennek. „Csak a zenén akarok dolgozni, és néha-néha, tudod, talán nagy ritkán megcsókolok egy srácot.

Az életemnek azon a pontján vagyok, amikor végre rájöttem, hogy nem akarok szerelembe esni” – folytatta Lil Nas X. „Annyira a zenei karrieremre koncentrálok, a szerelem pedig sok időt vesz igénybe. Nagy felelősséggel jár, és nem hiszem, hogy most készen állok arra, hogy ez a plusz felelősség a vállamon legyen. Amikor megtörténik, akkor majd megtörténik.

Lil Nas X várva várt debütáló albuma szeptember 17-én jelent meg Montero címmel. Több dalhoz már videoklip is készült.

 

 

A lemezen az egykori Hannah Montana sztár, Miley Cyrus is szerepel, aki az Am I Dreaming című záró számban is közreműködik.

A dal alapvetően arról szól, hogy úgyszólván egy süllyedő hajón vagy” – mondta Lil Nas X az Apple Music 1-nek a számról. „Minden elsüllyed, haldokolsz, és mindenféle gondolataid vannak arról, hogy mit fognak mások érezni.

Hozzátette, hogy Miley egy „legenda”, akivel imádott együtt dolgozni: „Miley egyszerűen a legédesebb ember a világon, és úgy érzem, hogy ő is azok közé tartozik, akik nem is tudják, hogy milyen hatással vannak másokra és mekkora legenda már most. (…) Csodálom őt és azt a képességét, hogy folyamatosan változni tud.

Lil Nas X 2019-ben vált híressé a Billy Ray Cyrusszal készített Old Town Road remixének sikerét követően. A dal a leghosszabb ideig listavezető kislemez lett az Egyesült Államokban, 19 hetet töltött a Billboard Hot 100 listájának élén, és világszerte több mint 18 millió példányban kelt el.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin