Hírek

Leszbikust játszik Kristen Stewart a karácsonyi vígjátékban

Elindultak az egyeztetések egy karácsony témájú romantikus vígjátékról, melynek egyelőre úgy néz ki, hogy főszerepére nem más, mint Kristen Stewart a legnagyobb esélyese. Az Alkonyatból jól ismert színésznő újabb szerephez került közelebb, amelyet a nyíltan meleg rendező, Clea DuVall és társa, Mary Holland jegyeznek.

 

Kristen Stewart

 

A Happiest Season című film egy fiatal nőről szól, aki az éves családi karácsonyi partin szeretné megkérni barátnője kezét. Arra azonban nem készült fel, hogy barátnője még nem esett túl az előbújáson, így konzervatív szülei mit sem sejtenek románcukról.

A színésznőnek nem ez lenne első leszbikus szerepe, hiszen idén játszott a Lizzie című thrillerben, ahol Chloë Sevigny szobalányát és szeretőjét alakította. A film az 1890-es évek baltás gyilkosát, Lizzie Bordent helyezi a középpontba.

A Happiest Season mellett Kristen Stewartnak már közeleg egy másik, már biztos projektje is, méghozzá a felújított Charlie Angyalai, ahol Naomi Scott-tal és Ella Balinskával közösen láthatjuk majd a filmvásznon.

A biszexuális színésznő két évvel ezelőtt mesélt magánéletéről az ELLE magazinnak. A legérdekesebb részletekről mi is beszámoltunk:

Kristen Stewart nyíltan beszél a magánéletéről

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin