Hírek

Lemondott II. Erzsébet meleg inasa

Hátrébb sorolása után két nappal távozott beosztásából II. Erzsébet brit uralkozó első nyíltan meleg inasa. A 21 éves Ollie Roberts természetesen nem azért távozott, mert rosszul mutatott a királynő hintóján, hanem mert túlságosan magára vonta a sajtó figyelmét. Olyannyira, hogy júniusi kinevezéséről mi is beszámoltunk:

 

Nyíltan meleg katona lett II. Erzsébet új lakája – Humen Online

Először szerepelt nyilvános eseményen II. Erzsébet személyzetének új tagja. A korábban a brit Királyi Légierőnél szolgáló, nyíltan meleg Ollie Roberts a királynő lakájaként teljesít szolgálatot. A 21 éves Roberts első nyilvános szereplése II. Erzsébet hivatalos születésnapi ünnepségén, a Trooping the Colour felvonuláson volt most szombaton. A walesi születésű fiatalember mostantól a Buckingham-palotában él …

 

Azonban ő nem ezért van ott, hanem az uralkodó kiszolgálásáért. Roberts nem akárhonnan jött a piros frakkos királyi inasok közé: korábban a brit légierőnél szolgált. Ez is növelte iránta a sajtó érdeklődését, ami miatt először hátrébb sorolták a királynő közeléből, végül úgy döntött, távozik is a királyi inasoktól.

 

 

II. Erzsébet királynőt kíséri Ollie Roberts (középen)

 

Pedig nagyon büszke volt új állására, elmondása szerint ez is jelezte a királyi család modern hozzáállását. Ez azért korlátozottan igaz: nemrég a királynő harmadfokú unokatestvére, Lord Ivar Mountbatten kötött házasságot azonos nemű párjával, de a királyi családból személyesen senki sem jelent meg, csupán Eduard herceg – a királynő  negyedik gyermeke – gratulált írásban.

A frigyről itt írtunk részletesebben:

 

Megtartották a brit királyi család első meleg esküvőjét – Humen Online

Történelmet írt szombat délután Lord Ivar Mountbatten, Viktória királynő egyenesági leszármazottja, II. Erzsébet uralkodó unokatestvére. Az angliai Devonban összeházasodott azonos nemű párjával, James Coyle-lal. Lord Ivar Mountbatten 2016-ban bújt elő, és akkor beszélt arról is, hogy randevúzgat egy férfivel, akit egy svájci síelés során ismert meg.

 

Forrás: Index

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin