Hírek

Nyíltan meleg katona lett II. Erzsébet új lakája

Először szerepelt nyilvános eseményen II. Erzsébet személyzetének új tagja. A korábban a brit Királyi Légierőnél szolgáló, nyíltan meleg Ollie Roberts a királynő lakájaként teljesít szolgálatot.

 

 

A 21 éves Roberts első nyilvános szereplése II. Erzsébet hivatalos születésnapi ünnepségén, a Trooping the Colour felvonuláson volt most szombaton. A walesi születésű fiatalember mostantól a Buckingham-palotában él és kíséri a királynőt az utazásaira, amikor felkeresi rezidenciáit.

A királyi család fiatalabb generációja, mint például Vilmos és Harry herceg az elmúlt években kiálltak az LMBTQ jogok támogatása mellett. Ezért is fogadják sokan örömmel, hogy most a királynő melletti egyik leginkább látható pozícióba kerülhetett nyíltan meleg férfi. Bár nyilvánosság előtt nem beszél a témáról, a királynő szűk körben állítólag az azonos nemű párok házasságának támogatója.

 

 

A királynő, akinek unokatestvére két évvel ezelőtt coming outolt, születésapja alkalmából 2017-ben rekordszámú LMBTQ aktivistát tüntetett ki. II. Erzsébet egyébként tavaly nyáron a parlamentben arról beszélt, elkötelezett amellett, hogy kormánya elutasítsa a szexuális orientáción alapuló diszkriminációt.

Lazán kapcsolódik az a szintén tavalyi információ, amit II. Erzsébet ejtett el egy vacsora során a Windsor-kastélyban. Amikor megszólalt az ABBA-tól a Dancing Queen című szám, megjegyezte, hogy mindig igyekszik táncolni erre a dalra, mondván: “én vagyok a királynő és szeretek táncolni.”

 

 

 

Previous post

"Nem tetszik, hogy én vagyok a meleg pasi a videóklipből"

Next post

Életével fizet bűnéért a barátnője 8 éves, melegnek hitt kisfiát halálba kínzó férfi