Hírek

Lady Gaga imádnivaló módon lepte meg meleg rajongóját

Az énekesnő pár hónapja új sminkmárkát dobott a piacra Haus Laboratories néven, és egyik legnagyobb rajongójának megszervezte, hogy saját sminkese, Sarah Tanno vehesse őt kezelésbe.

 

Lady Gaga és Brandon

 

Lady Gaga a sminkelés közben a háttérből figyelte, ahogy a tizenkilenc éves Brandont kisminkelik. A folyamat vége felé közeledve pedig a kozmetikusnak tanuló fiú felolvasta az énekesnőnek írt levelét – számol be róla a Queerty.

„Kedves Lady Gaga. Anélkül, hogy tudnál róla, hatalmas befolyással voltál az életemre. Pontosan már nem tudom, hány éves lehettem, amikor rájöttem, hogy meleg vagyok, de mindig is úgy éreztem, hogy más vagyok, és senkihez sem fordulhattam tanácsért. Az iskolában sem beszélhettem a szexuális orientációmról, mert féltem a zaklatásoktól, de aztán a Born This Way című dalod segített elfogadni, ki is vagyok valójában.”

Gaga a levél olvasása közben sétált oda a fiúhoz, aki túllendülve a kezdeti sokkon, befejezte az olvasást.

Brandonnak az énekesnő dala adott erőt ahhoz, hogy előbújjon a családjának, és bár édesanyja és testvére elfogadták őt, édesapjával azóta megromlott a kapcsolata.

Azonban nem csak Brandon mondott köszönetet, hanem Lady Gaga is hasonlóan cselekedett:

„Csak el szeretném mondani neked, hogy az ilyen levelekért csinálom azt, amit csinálok. Köszönöm, hogy megosztottad velem. Ez annyira sebezhető, annyira őszinte és valódi. Egyáltalán nem könnyű elmondani azokat a dolgokat, amiket most megosztottál velem, és ezért nagyon hálás vagyok. Rengeteg ember életét változtattad meg most ezzel. Amikor hallani fognak a leveledről, a történetedről, kevésbé fognak félni.”

A felvételen még több ölelésnek és könnynek lehetünk szemtanúi, amin nem is kell meglepődnünk, hiszen Brandon nagy álma vált valóra a különleges találkozásnak köszönhetően.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin