Kultúra

Bepótolja elhalasztott turnéját Lady Gaga

Lady Gaga a 2019-es Golden Globe díjátadón / fotó: Depositphotos

 

A 2020 nyarára tervezett Chromatica Ball turné a pandémia miatt két év késéssel, de végre eljut Lady Gaga legnagyobb rajongóihoz. Az énekesnő március 7-én jelentette be a szuperkoncertek új dátumait és állomásait. A turnét eredetileg csupán hat helyszínnel tervezték, de a hatalmas érdeklődés miatt végül 15 városban is felcsendülnek a Chromatica album legjobb slágerei. Az énekesnő Németországban kezd, a július 17-ei düsseldorfi koncert után pedig Stockholmban, Párizsban, Amszterdamban és Londonban is fellép. Szomorú hír a magyar rajongóknak, hogy ezután nem kelet felé veszi az irányt, hanem visszarepül az Egyesült Államokba, és ott fejezi be a turnét szeptemberben.

A Chromatica Lady Gaga hatodik stúdióalbuma, amely az egyik legsikeresebb volt a 2020-as évben, és az LMBTQ bulikban a mai napig is nélkülözhetetlen a Stupid Love vagy a Rain on Me, az Ariana Grande-val közös partihimnusz. Tavaly Dawn of Chromatica néven remixalbumot is kiadtak, a Rain On Me pedig zenei történelmet is írt, ugyanis a popdal megnyerte a Grammy-gála legjobb popduó kategóriáját, és ezzel ez lett az első olyan dal, amivel női énekesek vitték el ezt a díjat.

A turné új helyszíneire március 11-től, illetve március 14-től lehet jegyeket venni, a 2020-as eredeti turnéprogramban szereplő helyszínekre pedig folyamatos a jegyeladás.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin