Itthon

Lady Dömper a szabadegyetem után ezúttal kerekasztal-beszélgetésen vesz részt

Nagy visszhangot váltott ki a kormánypárti sajtóban, amikor kiderült, hogy Lady Dömper, Magyarország legismertebb transzvesztita előadója a FreeSZFE szabadegyetemén tartott előadást január végén.

A teltházas rendezvényt most újabb követi, hiszen az Alterego Transzvarietéjének házigazdája a FreeSzemle – Van olyan, hogy túl píszí? című kerekasztal-beszélgetés egyik résztvevője lesz Ráskó Eszter és Szabó Attila, a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) munkatársa mellett.

Az eseményt Hegyi Vivien vezeti és a vendégeivel annak járnak utána, hogy mik a píszí, azaz politikailag korrekt, beszéd előnyei, illetve, hogy tud-e túl sok vagy akár kontraproduktív is lenni. A beszélgetőtársak eltérő előadóművészeti, pszichológiai és jogi háttere garantálja a véleménykülönbségeket és a tabudöntögető vitát.

A rendezvény időpontja június 4. (vasárnap) délután 4 óra, a helyszín a CEU ötödik kerületi épülete (Nádor utca 15 – Auditórium B). A normál jegy ára 3000 forint, a diák és pedagógus 2000 forint, míg a támogatói 6000 forint. A jegyvásárlás online itt lehetséges.

A Művészet szabad! alcímet viselő négynapos FREESZEMLE programsorozaton az intézmény hallgatóinak színházi vizsgaelőadásai és vizsgafilmjei mellett vetítések, kerekasztal beszélgetések és koncertek várják a közönséget. A FREESZEMLE eseményei június 1-4. között, a CEU Nádor utcai épületében és a CEU Konferencia Központban láthatók. Részletek és jegyvásárlás a fesztivál honlapján.

 

Annyira szürkék a hétköznapjaim, amennyire izgalmasak a hétvégéim – Interjú Lady Dömperrel

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin