Itthon

Kiborult a kormánysajtó, amiért Lady Dömper szabadegyetemen tart előadást

 

Lady Dömper, alias Petróczi Zoltán tart előadást január végén a FreeSZFE szabadegyetemi sorozatában, a FREE egyetemen. Az eseménynek a CEU épülete ad otthont, és a „transzvesztita + CEU + oktatási intézmény” olyan hívószó, amitől teljesen bezsongott a magyar kormánypropaganda.

Vasárnap este jelenleg ez a vezető hír a Magyar Nemzet oldalán, de az Origo és a Mandiner felületén is megtalálható az értetlenkedés, hogy mit keres egy transzvesztita egy egyetemen.

 

 

A január 26-án 19 órától kezdődő előadás keretében az Alterego arca beszél majd az életéről, transzvesztita múltjáról és jelenéről, illetve megismerhető véleménye is 2023 Magyarországáról, ezúttal civilben. Az biztos, hogy Lady Dömper igazán színes – és szerencsénkre szókimondó – egyéniség: tavalyelőtt az RTL szilveszteri műsorában is szerepet kapott, a koronavírus-járvány idején pedig az Országos Mentőszolgálatnál dolgozott önkéntesként. A vele készült nagyinterjúnkat itt tudjátok elolvasni.

A szabadegyetemi programon való részvétel regisztrációköteles, regisztrálni az alábbi linken lehet. A belépés Patreon támogatóknak és Freeszfe tagoknak ingyenes, másoknak 2000 Ft, melyet a helyszínen, a belépéskor tudnak fizetni készpénzben. De aki a helyszínen vásárol egy Freeszfe pulóvert, az szintén ingyen vehet részt a programon.

 

 

Annyira szürkék a hétköznapjaim, amennyire izgalmasak a hétvégéim – Interjú Lady Dömperrel

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin