Hírek

Közösségi pénzgyűjtéssel akar álomesküvőt két pornószínész

Reggeli kávé közben bulvárhíreket pörgetve igencsak felszaladt a szemöldökünk. Két felnőttfilmes előadó, Max Cameron és Tyler Phoenix a gofundme közösségi pénzgyűjtő oldal segítségével tervezi megdobni az esküvői költségvetést. Bár még egy év van a tervezett nagy napig, kiadások már most is akadnak, ezért az internet népétől szeretnének összekalapozni húszezer dollárt (kb. 5,5 millió forintot).

 

max_cameron_tyler_phoenix
Max Cameron és Tyler Phoenix

Szégyenszemre sose hallottunk még róluk, a Google keresője szerint másod- vagy épp sokad-vonalbeli, nem túl gyakran foglalkoztatott pornósok lehetnek. Bár Cameron és Phoenix minden ötezer dollár után “speciális videókat” ígér, a közel sem a felkapott előadók közé tartozó páros ígérete egyelőre egyetlen adományozót sem késztetett arra, hogy a zsebébe nyúljon.

Egyikőjük sem akkora név a szakmában, hogy a rajongókra építve reális esély lenne összeszedni a tervezett összeg töredékét is, de ne legyen igazunk. Reméljük, nem ezen múlik majd a tervezett álomesküvő, de mi egyelőre nem tudjuk hová tenni ezt a vagy végletekig naiv, vagy amerikai módra optimista próbálkozást.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb