Színes

Korhatáros meleg szexjelenetet forgat Harry Styles

fotó: Depositphotos

 

Egy az 1950-es évek Angliájában játszódó szerelmi háromszöget dolgoz fel új filmjében Greg Berlanti. A nyíltan meleg hollywoodi producernek olyan darabokat köszönhetünk, mint a Kszi, Simon, a Riverdale vagy épp a Dawson és a haverok című sorozat. (Civilben pedig a focista Robbie Rogers férje.)

A készülő dráma Bethan Roberts 2012-ban megjelent népszerű regényét, a My Policemant veszi alapul, amelyben a fiatal Marion (Emma Corrin) beleszeret a rendőr Tomba (Harry Styles). Néhány évvel később a Brighton Museumban dolgozó Patrick (David Dawson) is ugyanígy jár a férfival, aki úgy dönt, egy olyan korban, amikor törvény bünteti az azonos nemű kapcsolatokat, biztonságosabb, ha Mariont választja. A házasságuk ellenére a szerelmi háromszög fennmarad, de a két vetélytárs nem tudja feldolgozni, hogy osztozkodniuk kell.

Eddig kevés részlet derült ki a készülő filmről, amit épp csak elkezdtek forgatni Brightonban, egy bennfentes azonban érdekes részleteket osztott meg az angol The Sun újságírójával. Ezek szerint a férfi főszereplőkkel két erősen korhatáros szexjelenetet vesznek fel, amelyekkel szemben elvárás, hogy annyira élethűek legyenek, amennyire csak lehetséges.

“A tervek szerint két ágyjelenetet vesznek fel Harryvel és Daviddel, aztán egy másikat, ahol a meztelen Harry egymagában szerepel.

Nem sok minden marad majd a fantáziára bízva.

Harry teljesen beleveti magát ebbe az új szerepbe, és nagyon izgatott a kihívás miatt, pedig félelmetes a feladat.

Mindig olyan dolgokat akar csinálni, amelyekre nem számítanak az emberek tőle, és az film éppen ezt teszi.”

 

A női főszereplőt eredetileg Lily James alakította volna, aki februárban aztán kiszállt, a helyére a The Crown sorozatban Diana hercegnőt alakító Emma Corrin érkezett. A további szereplők között Linus Roache és Rupert Everett is megtalálható – vele pedig épp nemrég beszélgettünk.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin