Hírek

Férjhez ment a focista Robbie Rogers

A post shared by Greg Berlanti (@gberlanti) on

 

A visszavonulását nemrég bejelentő focista és párja, Greg Berlanti producer Malibuban mondták ki a boldogító igent. A szertartáson Berlanti édesapja és Roger édesanyja kísérte fiát az oltárhoz.

A pár 2013-ban kezdett randizni, 2016 februárjában megszületett a kisfiuk, és tavaly szilveszterkor jegyezték el egymást.

„Még mindig a leggyönyörűbb, érzelmileg legmeghatóbb nap hatása alatt vagyok, ami felülmúlt mindent, amiről csak álmodtam. Hozzámenni a férfihez, akit szeretek, a szeretteim jelenlétében – úgy nőttem fel, hogy nem is gondolhattam arra, ez valaha megtörténhet. Köszönöm minden férfinek és nőnek, akik lehetővé tették, hogy eljöjjön ez a nap. És köszönöm a fotósnak a lenyűgöző teljesítményt, aki meg tudta győzni kisfiúnkat, Calebet, hogy ilyen sokáig mosolyogjon a kamerába.”

Az L.A. Galaxy egykori focistájának az a Greg Berlanti a férje, akinek olyan tévésorozatokat köszönhetünk, mint például az egy időben itthon is sikeres Dawson és a haverok, a Riverdale, vagy épp a Szabrina, a tiniboszorkány Netflix-re érkező rebootja.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin