Hírek

Kolbásszal mérgezte meg párját a meleg tévésztár

 

A színész-énekes Kevin McHale a pályája elején, jó tíz éve az NLT fiúcsapat tagja volt (aztán szólóban is kipróbálta magát), de a legtöbben bizonyára még ma is a Glee sorozat kerekesszékes Artie Abrams karakterével azonosítják. Vagy majd esetleg mostantól a kolbászmérgezéses esetével.

McHale és a szintén színész Austin McKenzie is szerepeltek Dustin Lance Black minisorozatában, a When We Rise-ban, és 2018-ban már többen pletykálták, hogy együtt járnak. Kapcsolatukat végül azon év áprilisában tették hivatalossá.

Egy héttel ezelőtt aztán mindketten megijedtek, mert az Egyesült Államokban javában tomboló koronavírus-járvány idején McKenzie furcsa tüneteket kezdett produkálni. Az ijedtség teljesen jogosnak bizonyult, de mint kiderült, nem a koronavírus volt a ludas, hanem a csirkekolbász.

„Amikor nem sütöd át rendesen a csirkekolbászt (véletlenül), aztán felszolgálod a pasidnak, aki szuper beteg lesz tőle, de te a COVID-ra gondolsz, csináltatsz két tesztet, de nem, csak te etetted meg a pasidat szalmonellával.
Szakítania kellene velem. Én azt tenném.”

 

 

A magyarázat után aztán egy képernyőfotót is posztolt a párja Twitteréről. McKenzie ugyanis felélesztette a Twitter-fiókját, csak hogy kiírhassa a bióba:

„Évekkel ezelőtt elhagytam a Twittert. Most visszajöttem, hogy szemmel tartsam a kiéhezett barátomat, Kevin McHale-t, aki „véletlenül” szalmonellát adott nekem öt nappal ezelőtt.”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin