Életmód

Kiakadt Troye Sivan, miután egy újságíró megkérdezte, hogy aktív, vagy passzív-e

Interjút készített az Express új-zélandi LMBTQ magazin Troye Sivan meleg énekes-előadóval, aminek önmagában nem feltétlenül van hírértéke, annak azonban annál inkább, hogy Matt Fistonich egyik kérdése arra vonatkozott, Sivan vajon az aktív, vagy a passzív szerepet részesíti-e előnyben az ágyban.

 

Troye Sivan

 

A megjelent interjúban végül válaszként csak ennyi szerepel: “Óóó… Ezt mindenképp passzolom!“, Twitteren azonban kicsit többet is megosztott. “Az utolsó kérdés után gondoltam, megkérdezem az interjú készítőjét, mi az abszolút kedvenc póza az ágyban, de aztán beugrott, hogy ez milyen indiszkrét, kínos és tolakodó dolog lenne! Bár ő nem fogta vissza magát!

Az interjú készítője – aki maga is meleg – egyébként számos hasonlóan indiszkrét kérdést is feltett. Megkérdezte például, hogy izzott-e a levegő, amikor Sivan találkozott Shawn Mendes-zel, aki közismerten a srác celebrity crush-ja, valamint a fiú kapna-e engedélyt egyéjszakás kalandra vele a párjától, ha Mendes is benne lenne.

Már a teljes interjú fent van Twitteren, lehet csemegézni a kérdések között. Sivan rajongói egyébként több dolgon is kiakadtak. Szerintük a kérdések legalább fele a szexhez kötődik, és bár ők javarészt 13 és 21 év közöttiek, mégis sokkal több tisztelettel viszonyulnak Sivan felé, mint az interjú készítője.

 

ela on Twitter

who’s this interviewer the bar is on the floor

 

Previous post

Fotósorozat – Queer párok meséltek a pillanatról, amikor egymásba szerettek

Next post

20 ezer férfival feküdt le élete során, állítja a hollywoodi filmrendező