Színes

Inkognitóban jár melegbárokba Kim Petras

Kim Petras elárulta, hogy csak úgy tud bemenni egy melegbárba, ha elrejti ikonikus platinaszőke fürtjeit. Ugyanis amióta a német énekesnő 2017-ben debütált kislemezével, az „I Don’t Want It All„-al, fokozatosan az LMBTQ-közösség egyik sztárjává vált.

Népszerűségét olyan emlékezetes kislemezek táplálták, mint a Heart to Break, a Can’t Do Better, valamint a Feed the Beast. Ez utóbbi tartalmazza a Grammy-díjas Unholy című dalt (Sam Smith-szel közös alkotás), amely Petraszt az első nyíltan transznemű előadóként az amerikai slágerlisták élére repítette.

Az énekesnő a Cosmopolitannek adott interjúban elárulta, hogy „nagyon büszke rá, hogy olyan zenét csinál, amit a melegklubok szívesen játszanak„, de sajnos „normálisan már nem tud belépni ezekbe a terekbe„. Bár élvezi, hogy sokan odamennek hozzá, és közös szelfit készítenek vele, vannak alkalmak, amikor jól esne neki egyszerűen csak szórakozni. Ilyenkor fekete parókat húz.

Azonban nem minden szórakozóhelyen követelmény az inkognitó „Heteró klubokba bármikor mehetek! Szeretem a régimódi estéket, amelyek a múlt zenéjét ölelik fel – Madonna, Kylie Minogue, Paula Abdul, Chaka Khan. A turnékon a kreatív igazgatómmal, a fodrászommal és a sminkesemmel osonok ki, de a szőke hajamat el kell rejtenem„.

Noha az énekesnő olykor a queer terekben elrejti identitását, a saját queer identitását bátran vállalja: „Soha nem fogom elrejteni ezt az oldalamat – fontos, hogy beszéljek róla, de olyan művész vagyok, aki ezen kívül más dolgokat is szívesen megoszt, például azt, hogyan látom a világot„.

 

 

Az interjúban arról beszélt is, hogy milyen fontos számára a rajongókkal való kapcsolattartás a turnékon: „Őszintén olyan, mint a mennyország. Sok mindent látok magamból a rajongóimban, és semmi sem tölt fel jobban, mint az az energia, amit tőlük kapok. Ettől úgy érzem, hogy van egy hely a világban, ahol az emberek megértenek engem, és pontosan értik, hogy mit akarok elérni a zenémmel. Ettől sikeresebbnek érzem magam, mint bármi mástól valaha.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin