Színes

Két új transznemű karakter is érkezik a Szexoktatás negyedik évadába

Castingfelhívást tett közzé a Netflixen már három évadot megélt, nagysikerű Szexoktatás (Sex Education) című sorozat. Kifejezetten transznemű színészeket keresnek, rögtön kettőt is, a negyedik évad két új transznemű karakteréhez.

Az első karakter Abbi, aki „iskolájának méhkirálynője”. „Fiatal transz nő, ’90-es évekbeli Winona Ryder vibe-bal”, aki „magabiztos a nemi identitásában”, annak ellenére, hogy konzervatív családja problémákat okoz neki. Emellett ő a vezetője a baráti közösségének, ahol minden lány csodálja, és olyan akar lenni, mint ő.

 

 

Sugárzó, magával ragadó, nagylelkű és hűséges. Amikor Abbiről kiderült, hogy transz nő, konzervatív szülei kirúgták a házból. Jelenleg a barátjával, Kenttel él, akinek a családja sokkal elfogadóbb” – olvasható a karakterleírásban.

A sorozat negyedik évada Abbi vallással kapcsolatos küzdelmeit is követi majd. Még mindig spirituális ember, aki „egy világi és befogadó gyülekezetbe jár, amely a közösséget és a választott családot ünnepli” – áll a casting felhívásban. Azonban már nem klasszikus értelemben véve „vallásos”, mert a családja hite hatással volt az önérzetére.

A szereposztás szervezői transz színészeket keresnek Abbi szerelmének, Kentnek a szerepére is. Ők ketten együtt „az abszolút power couple” és a „couple goals” megtestesítői. Trent transz-férfi, és a leírás szerint „bolondos, feledékeny és remek hallgatóság„. Már egy ideje együtt vannak, és mindenki kedveli őket. Kent „ismeri önmagát, és csendesen magabiztosnak érzi magát az utolsó iskolai évét illetően.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin