Sport

Két év szünet után ismét Sportnapot szervez az Atlasz Sportegyesület

Az Atlasz Sportegyesület, hazánk egyetlen LMBTQ sportszervezete hosszú évek óta rendez sportnapot. Ezen a napon meghívják a különböző szakosztályok sportolóit és mindenki mást is, aki érdeklődik az egyesület és a kínált sportok iránt.

A sportnap célja a közösség összekovácsolása, illetve az egyesület bemutatása mindenki számára, aki eddig nem sportolt az Atlasszal, vagy egyszerűen csak most találkozik vele előszőr. A szervezők természetesen az Atlasz tagjait is várják április 23-án, vasárnap!

A sportnapon számos sportág közül választhattok, szinte bármit amit a helyszín kínálni tud. Lesznek olyan sportok, melyeket szakosztályi keretek között az év során bármikor kipróbálhattok, és vannak olyan sportágak is, amelyeket csak a sportnap kedvéért szervezünk – szélesíteni a választékot.

Az esemény leírása szerint a sportnapon a résztvevők aktivitását díjazzák és jutalmazzák: minden edzésen egy karszalagot kapnak majd, és a nap végén az összegyűjtött karszalagok száma alapján jelentkezhetnek különböző értékű ajándékokért. Az ajándékokat és azok nyerteseit a sportnaptól külön, utólag sorsolják és teszik közzé a honlapon – és értesítik a nyerteseket.

Időpont, helyszín

2023. április 23., vasárnap
Kapunyitás: 10:30-kor, első edzések 11:00-től.

BME Sportcsarnok,
1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin