Lifestyle

Karácsonyozz a szivárvány színeivel!

Ha még nem tudod, mi kerüljön a fa alá, vagy csak némi különleges ízzel dobnád fel a téli, ünnepváró hangulatot, akkor a Humen.Shop idén is ad néhány ötletet.

Szokás szerint újra itt a Liberty Collection szivárványos csomagolású szaloncukra, idén azonban egy igazi különlegességet is tartogat a kollekció. A ZAX csapatának kézzel készült, prémium minőségű rainbow válogatása nem csupán a sokszínűségétől különleges, hanem díjnyertes bonbonjaitól is.

 

A hat szín hat különböző ízű desszertet jelent, ezek málna ganache, passiógyümölcs, mangó, lime, Baileys és choco-coco. Ezeken túlmenően kizárólag a Humen.Shopban találkozhatsz a Szívdesszert egyedi, szivárványos dobozával.

 

Ha már szóba kerültek a nyalánkságok, a Liberty Collection hat különböző lekvárt is kínál, az ünnepi süteményekbe kiválóak lehetnek. Akik ismerik a webshopot, azok a szemes és kapszulás kávénkkal már találkozhattak, újdonság azonban a világvárosok melegnegyedeit megidéző tea-válogatás.

A készülődést megalapozhatja – szigorúan 18 éven felüliek esetében – egy pohár bor, ehhez érdemes lehet besétálni a virtuális „borospincénkbe” – a Pláne Frizzante palackja egyenesen az ünnepi asztalra kívánkozik.

 

 

Persze az ünnep elmaradhatatlan része az ajándékozás, és ha ötletekre lenne szükséged, az LMBTQ témájú könyveket ugyanúgy megtalálod nálunk, mint az egyedi, szivárványos maszkokat és vászontáskákat. Fedezd fel a teljes kínálatot!

Azt pedig ne feledd, hogy ha a Humen.Shopból rendelsz, akkor egyúttal LMBTQ szervezeteket is segítesz. A vásárlásaid után adományforintokat írunk jóvá neked, és te döntöd el, hogy az összegyűlt összeget melyik civil szervezetnek ajánlod fel a kampányaink során.

 

Karácsonyozz a szivárvány színeivel a Humen.Shopban!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin