Kultúra

Július 23-án jön a Looking lezárása

A Looking című sorozat rajongói megnyugodhatnak, július 23-án érkezik a sorozatot lezáró, 90 perces tévéfilm.

Az HBO két évadot megélt sorozatát talán nem kell sokaknak bemutatni: pár San Franciscói meleg srác mindennapjaiba és kapcsolatrendszerébe láthatunk be. A széria kaszálása után a rajongók fel voltak háborodva, hiszen szerintük a második évad utolsó része nem varrt el minden szálat, több kérdést is felvetett, amire választ szerettek volna kapni. Ezért a csatorna úgy döntött, elkészítik a sorozatot végérvényesen lezáró filmet.

looking

Maga a történet az utolsó epizód után egy évvel fog játszódni, Patrick visszatér San Franciscóba, hogy egy fontos eseményt ünnepeljen meg a barátaival. Miközben a városban van, szembe kell néznie a hátrahagyott kapcsolataival, valamint el kell döntenie, mi fontos számára. A film a három legközelebbi barátra fog fókuszálni, Patrickre, Agustínra és Domra.

A sorozat pont egy éve ért véget, a főszereplőkkel azóta sok minden történt. Jonathan Groff (Patrick) a Broadwayen a Hamilton című musical III. György királyát alakította, amiért tavaly Tony Díjra is jelölték. Groff hamarosan a Netflix új sorozatában, a Mindhunterben lesz látható.

Frankie J. Alvarez (Agustín) feltűnt egy-egy mellékszerep erejéig a Madame Secretaryben, a Good Wife-ban és a Különleges ügyosztályban.

Murray Bartlett (Dom) a Limitless című sorozatban kapott egy mellékszerepet, de a Netflixre kerülő Iron Fist első epizódjában is látható lesz.

A főszereplők közül talán Russel Tovey lett a legelfoglaltabb: főszerepet játszott a Banished és a The Job Lot című sorozatokban, de feltűnt például a The Night Manager című miniszériában is, ahol Tom Hiddlestonnal voltak közös jelenetei.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin