Lifestyle

Jim Parsonszt férje inspirálta az előbújásban

Az Agymenők sztárja elárulta egy interjú során, milyen nagy hatással volt férje az életére, és itt nem csupán arról van szó, hogy talált valakit, aki mellett önmaga lehet, és akit szerethet, de ez a valaki biztatta arra, hogy előbújjon családjának.

Nem akarom megsérteni a csodálatos férfiakat, akikkel Todd előtt randiztam, de valahol mélyen legbelül azonnal tudtam: nincsen más lehetőségem, minthogy bemutassam őt a családomnak, mert a titkolózás kezdett falat emelni közém és a szeretteim közé.”

 

Jm Parsons és férje

 

Parsons azt is elárulta, a mai napig érzi, milyen az, amikor az embereknek problémája van a melegekkel, hiszen akkor egyúttal vele is bajuk van. Ez azonban egy pillanatra sem törte meg, és 2017 óta boldog házasságban élnek Todd Spiewakkal – írja a Gay Star News.

Bár Sheldonként újabb epizódokban nem láthatjuk Jim Parsonst, aki mégis képernyőn szeretne találkozni vele, annak itt a lehetősége Zac Efron legújabb filmjében az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben, ahol Parsons ügyészként bukkan fel Ted Bundy tárgyalásain.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin