Hírek

Ízléstelenkednek az LBTQ-sok és a propagandisták, be kell tiltani a Pride-ot a fideszes képviselő szerint

 

Mint emlékezetes, az idei Budapest Pride felvonulás előtti hetekben Boldog István országgyűlési képviselő arról beszélt a parlamentben, hogy be kell tiltani a Pride-ot, mert ott a gyermekek félmeztelen embereket láthatnak.

“Mert ha valami rossz dolgokat hoz egy gyermekben, rossz gondolatokat, akkor azt gondolom, hogy ez”

indokolta júniusi felszólalásában. Nos, Boldog István azóta sem tud elszakadni a témától, mert legutóbbi online fogadóóráján ismét szóba került a Pride. A fideszes politikus élő videóban beszélt a közösségi médiában arról, hogy ő személy szerint már egy éve benyújtott egy törvényjavaslatot a Pride betiltásáról. Reményei szerint előbb-utóbb törvény lesz arról, hogy megvédjék a gyermekeket a felvonulás látványától. Mint elmondta:

“Messzemenőleg elítélném azt, hogy ha a gyermekeinket próbálnák meg abban befolyásolni, hogy amit a Jóisten elrendezett, azt megváltoztassák. Majd a gyermekek, amikor fölnőnek, majd eldöntik, hogy milyen szexuális orientáltságuk lesz.”

A jelek szerint a politikus úgy tudja, a szexuális orientáció döntés kérdése csupán. De nem ez az egyetlen hasonló kijelentése. Végighallgatva a témával foglalkozó részt, óhatatlanul olyan érzése lesz az embernek, hogy a politikus olyasmi ellen tiltakozik kézzel-lábbal, amiről minimális ismeretekkel bír – és ebből az a legkevesebb, hogy következetesen LBTQ formában hivatkozik az LMBTQ közösségre:

“Nem hiszem, hogy velem van vitája az LBTQ-soknak vagy a homoszexuálisoknak, hanem az a helyzet, hogy a természettel. Mert amíg két férfinak természetes úton egymástól nem lehet gyermeke, vagy két nőnek egymástól természetesen úton nem lehet gyermeke, addig nem velem vitatkoznak, hanem a természettel. A természet ezt nem akarja. Tehát ez nem természetes.”

Aki a teljes beszédre kíváncsi, a videóban 30:22-nél kezdődik a Pride-dal foglalkozó rész:

 

Közzétette: Boldog István – 2019. július 19., péntek

 

A Pride betiltásáról tehát Boldog állítása szerint egy éve létezik törvényjavaslat. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy amennyiben ez így van, vajon miért nem foglalkoztak vele eddig a képviselők? A válasznak köze lehet ahhoz a készülő alkotmánymódosításhoz is, amit Orbán Viktor tervez, és ami megtiltaná, hogy az azonos nemű párok gyermeket nevelhessenek. Az alkotmánymódosítás a hírek szerint az őszi önkormányzati választások eredményétől függ majd.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin