Hírek

Íme, a világ egyik legmenőbb esküvői tánca

Noah és PJ alaposan meglepték a násznépet első táncukkal, mely klasszikusan kezdődött, de aztán elképesztő meglepetéseket tartogatott.

A pár, akik múlt hónapban kötötték össze életüket New Yorkban nemrég töltötték fel a YouTube-ra első táncukat, mely villámgyorsan a világ legmenőbb esküvői táncai közé került.

 

 

A pros Morgana King It’s a Quiet Thing című dalával kezdte a táncos, klasszikus lassúzással, ám a hanggal hirtelen valami probléma akadt, a zene pedig leállt. És ekkor csendült fel a Miami Sound Machine Conga című dala  – írja a PinkNews.

Amit aztán olyan dalok követtek, mint a Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now), Madonna Vogue-ja vagy a Young Frankenstein Puttin On The Ritz című dala. Egy kis jazzbetét után a meghökkentő performansz a The Time Of My Life-fal végződött a Dirty Dancingből. És igen, ott volt a híres emelés is.

A pár így nyilatkozott az estéről: “Valóban ez volt életünk legszebb pillanata.”

A valóban csodálatos táncott itt nézhetitek meg. Erősen megéri:

Noah and PJ’s Surprise Wedding First Dance (complete version)

UPDATE: We are thinking of all of you around the world during the COVID crisis. Please stay incredibly safe, practice social distancing, and stay home whenev…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin