Színes

Megházasodott a RuPaul’s Drag Race korábbi győztese

A közösségi médiában jelentette be Yvie Oddly, hogy házasságot kötött szerelmével. A RuPaul’s Drag Race 11. évadának győztese a következőket írta: „Múlt héten férjhez mentem egy sráchoz, akit a Grindren ismertem meg…. Nagyon határozott véleményem van a házasság intézményéről, erről mindent megtudhattok a Strange Love turnémon… Egyelőre csak annyit mondok, hogy szeretem @dougyills-t és nagyon boldog vagyok, hogy a férje lehetek.

Yvie néhány képet és videót is megosztott a nagy napról. Az igent a bíróságon mondták ki. A Drag Race korábbi indulói közül többek között Willam, Jinkx Monsoon és Shea Couleé is gratuláltak Yvie-nek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yvie Oddly (@oddlyyvie) által megosztott bejegyzés

 

Yvie Oddly a 11. évad megnyerése után tavaly visszatért az All Stars 7-be, a franchise első, kizárólag korábbi győztesekből álló évadába. Bár ezúttal nem nyert, a nézők mégis sokat dicsérték, amiért sokat fejlődött az első szereplése óta.

Yvie azonban inkább csalódottságának adott hangot amiatt, ahogyan epizódról epizódra őt ábrázolták, és az élményt „kezdettől fogva elég borzalmasnak” nevezte. Nemrég azt is megosztotta, hogy megveti a műsor készítőit, amiért azok „a legkapzsibb, legkiszámíthatóbb kapitalista kultúratolvajok„.

Igazi emberek életével, karrierlehetőségeivel és egészségével baszakodnak” – írta Yvie májusban. „Hazavezetnek a luxusautójukban, miközben a versenyzők alváshiányosak, depressziósak és DRASZTIKUSAN alulfizetettek a kulturális jelenséghez való hozzájárulásukhoz képest.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin