Lifestyle

Íme a leghíresebb, gyermeket nevelő meleg és leszbikus párok

Sokaknak a családalapítás és a gyereknevelés az élet legnagyobb álma. Mi, melegek és leszbikusok sem vagyunk ez alól kivételek. De míg az elmúlt évszázadokban ez az álom számunkra csak úgy vált kézzelfogható valósággá, ha elbujdostunk és heteroszexuális keretek közé kényszerítettük magunkat, addig ma már bolygónk egyre több országában anélkül is törvényesen szülőkké válhatunk, hogy kétszínű életet kelljen élnünk.

Különösen a nyugati világ egyre több ismert szereplője, énekesek és színészek mernek előbújni és büszkén felvállalni, hogy kik is ők valójában, merre tartanak, mik a vágyaik. Nem kevesen közülük már egy, vagy akár több gyerkőcöt is nevelnek.

Úgyhogy míg pár héttel ezelőtt az Instagram legnépszerűbb meleg és leszbikus szülőit és szivárványcsaládjait mutattuk be, most itt egy csokorra való a sztárvilág legjelesebbjeiből!

Matt Bomer és Simon Halls

Matt Bomer

Bár a Golden Globe-díjas színész, akivel a Magic Mike XXL című film kapcsán mi magunk is interjút készítettünk soha nem titkolta melegségét, arról nyíltan először csak 2012 februárjában beszélt. Párjával együtt ma már három, béranyától született fiút nevelnek. Hab a tortán, hogy ketten közülük ikrek!

Neil Patrick Harris és David Burtka

Az Így jártam anyátokkal nyolc évadán át felejthetetlen alakítást nyújtó, már Oscar-gálát is vezető Neil Patrick Harris az egyik legelső és legismertebb a szivárványcsaládot alapítók közül. Ő és férje is épp a 37-ik életévüket tapossák és a boldogság egyenesen sugárzik minden fotójukról! Akik pedig a család házába is bekukkantanának, azok ide kattintva kíváncsiskodhatnak.

Wanda és Alex Sykes

Wanda Sykes

A különösen az Egyesült Államokban ismert és közkedvelt humorista Wanda Sykes hét évvel ezelőtt coming outolt. Ekkor már két éve együtt volt mostani szerelmével, akivel két gyermeket is nevelnek együtt. A magánélet számunkra szent, nem véletlen, hogy gyakorlatilag lehetetlen családi fotót találni róluk.

Rosie O’Donnell és Michelle Rounds

Rosie ODonnelll

Rosie O’Donnell neve és arca – amely e fotón épp a két kisfiúé között bújik meg – sokunknak leginkább talán még mindig A fiúk a klubból című legendás sorozatból ismerős, pedig a komikus azóta sok más filmben és sorozatban is megfordult. Magánélete is bővelkedik az izgalmakban, hisz bár Michelle-lel nincs közös gyermekük, de együtt nevelik annak négy srácát.

Cynthia Nixon és Christine Marinoni

cynthia nixon

A Szex és New Yorkban Mirandát alakító Cynthia Nixon bár évtizedeken át férfiakkal kezdett, az igaz szerelmet végül egy nő mellett találta meg. Első közös gyermekük 2011-ben jött világra, de korábbi házasságából is van már egy fia és egy lánya.

Ricky Martin

Ricky Martin

Bár a latin sármőrnek korábban tizennégy éven át barátnője is volt és családalapítást terveztek, Ricky Martinnak 2008-ban végül béranyától születtek iker fiai, majd rá kér évre nyíltan kimondta, hogy a férfiakhoz vonzódik. A fiúkat 2014 januárjáig volt férjével, Carlos González Abellával nevelték közösen. Válásuk óta több pletyka is felröppent már, vajon listánk kakukktojása, Ricky épp kivel ismerkedik. Utoljára idén Apák Napján hatott meg mindannyiunkat, amikor gyönyörű levelet írt fiainak.

Jane Lynch és Lara Embry

Jane Lynch

Jane Lynch a Glee című sorozatban vált a magyarok számára ismertté, bár felbukkant korábban többek között Az elnök embereiben és a Jóbarátokban, de A 40 éves szűz című filmben is. A sorozatsztár sokak kedvence, melegségét sosem rejtette véka alá, Barack Obama újraválasztási kampányát is támogatta. 2012-ben hozzáment Lara Embry-hez, jelenleg három örökbefogadott gyermek szülei.

Elton John és David Furnish

Elton John

Listánk utolsó szereplője az LMBT-sztárok egyik úttörője, hisz már 1976-ban elismerte biszexualitását és 1988-ban bevallotta, hogy meleg. A brit Elton John a kanadai filmrendező David Furnish-sel 2005-ben házasodott össze, két gyereket nevelnek. Miután tavaly Nagy-Britanniában is törvényessé vált az azonos neműek házassága, decemberben az énekes hazájában is kimondták a boldogító igent. A ceremóniáról készült fotókból jó pár az Instagramra is felkerült.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin