Színes

Így készült James Charles karácsonyi dekorációja

Az amerikai beauty-guru James Charles nem aprózta el a karácsonyi dekorációt. Megkérte közösségi médiás cimboráját, az influencer Daniel Predát, hogy teremtsen igazi karácsonyi hangulatot a Los Angeles-i házában.

Aki követik Preda munkásságát, azok jól tudják, hogy eddig minden évben hatalmas energiákat ölt a Joey Graceffával közös otthonuk karácsonyi feldíszítésében. Amikor nyáron hat év után szakítottak, Preda egy jóval kisebb házba költözött, így idén kevesebb munkája lett volna az ünnepekkel, de aztán befutott James Charles felkérése.

Azok szerencséjére, akik imádják a karácsonyi témájú videókat, Preda alaposan dokumentálja az életét, így a három napig tartó munkálatokat két videóban követhetjük. Akik a legkülönbözőbb karácsonyi díszek beszerzésére és a kisebb hadművelettel felérő folyamatra kíváncsiak, azoknak az első videó lesz a nyerő. Akik inkább James Charlesra kíváncsiak, és hogy hogyan fogadta a végeredményt, azok a második videót indítsák el 10:15-től.

Akik pedig minderre tényleg max 30 másodpercet szánnának az életükről, ők tekerjenek a második videó végére, és 17:14-től összefoglalva megtekinthető a végleges dekorációk többsége.

 

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin