Lifestyle

Homokóra: B.A.R.E.B.A.C.K.

A szexre a Maslow-piramis szerint ugyanúgy szükségünk van, mint a levegőre, a vízre, az ételre, az alvásra és a biztonságérzetre. Tehát így vagy úgy, de mindenki szexel: van, aki csak a jobb/bal kezével, mások fiúkkal, lányokkal. Van, aki védekezik és van, aki nem.

Timo

 

Nem szeretném játszani az álszentet, naná, hogy én is csináltam már gumi nélkül – és jó! Mi több, százszor jobb védekezés nélkül szexelni, mert egész egyszerűen a legvékonyabb gumi sem képest azt az élményt nyújtani, mintha ott sem lenne. Mivel azonban a szexuális érintkezést képtelenség sterillé tenni, ezért mindig ott lesz bennünk a félsz attól, hogy elkapunk valamit. Tudjuk, hogy a sok nyavalya közül egyetlen dolog nem gyógyítható, és az a HIV. Ettől „fosunk” a legjobban. De bizony van az a szexuálisan túlfűtött állapot, amikor egész egyszerűen nem húzunk gumit, mert vagy túl részegek vagyunk, vagy csak szimplán megbízunk a másik félben. De vajon megéri-e a pillanatnyi elmezavar az árát? Tudjuk, hogy nem, mégis sokan beleszaladunk ebbe a hibába.

Nem kevés meleg éli úgy az életét, hogy neki már úgyis mindegy és egész egyszerűen nem védekezik többé. Számtalan olyan pornóval találkozhatunk a neten, ahol a szexhintán fekvő srácba legalább tízen beleverik. Elnézést, hogy ilyen őszintén leírom, de erről beszélni kell, mert ez nem csak a képernyőn létezik – ez a valóság!

condom

Budapesten is vannak bareback partik, ahol szétnarkózott fiatalok egymásba eresztik nem létező szerelmük gyümölcsét. Nem fogok pálcát törni felettük, nem mondom, hogy nekik már úgyis mindegy, de mi van azzal, aki még nem kapta el? Mi van azokkal az emberekkel, akik nem figyelmeztetik a partnerüket és lefekszenek velük? Ma már eljutott az orvostudomány odáig, hogy egy pozitív ember vírusszámát képesek annyira lenyomni, hogy egyáltalán ne fertőzzön. Ha tudja, hogy nem fertőz, akkor megbocsájtjuk neki, hogy nem szólt? Ugyanúgy lefeküdnénk vele, ha lent van a vírusszáma?

Bőr, fétis cuccok, poppers, kamagra és crystal meth – ezek a kellékei egy igazi önfeledt orgiának. Te meg eldöntheted, hogy a sorból mi kell és mi nem. Amerikában a WHO már jóváhagyott egy gyógyszert, mely meggátolja, hogy bareback esetén elkapd a HIV-et. Az a neve, hogy PrEP. A HIV-en kívül azonban semmi más ellen nem véd.

Ne tőlem várjátok az igazságot, én nem fogom senki helyett eldönteni, hogy mi helyes és mi nem. Gumival vagy nélküle, ezt döntsétek el ti. Én az előbbit választanám. Akkor is, ha nekem már mindegy lenne…

Szerző: Timo

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin