Hírek

Hatalmas összeget adományozott Taylor Swift egy LMBTQ szervezetnek

Taylor Swift több mint százezer dollárt, közel 40 millió forintot adományozott egy olyan szervezetnek, mely Tennessee-ben az LMBTQ-jogokért harcol, és a jelenlegi körülmények között bizony szükségük is van minden segítségre.

Az énekesnő, aki nemrég egy meleg pár eljegyzési buliján is felbukkant, most nemes célért küzdve egész pontosan 133 ezer dollárt adományozott a Tennessee Equality Projectnek, melynek célja, hogy az állam LMBTQ-közösségét védje – írja a Pink News.

 

Meleg pár eljegyzési buliján bukkant fel Taylor Swift – Humen Online

Felejthetetlen meglepetést szervezett vőlegényének az eljegyzési bulijukra Alexander Goldschmidt amerikai meleg fiatalember. „Van valaki, aki bizonyos értelemben szerepet játszott ebben az egészben. Úgyhogy kérlek fogadjátok velem együtt nagy szeretettel barátomat, Taylort” – hangzott el, mire a vőlegény, Ross Girard és a barátok legnagyobb meglepetésére Taylor Swift énekesnő sétált be a terembe.

 

Swift az adományhoz egy levelet is mellékelt, melyet a szervezet ügyvezető igazgatójának, Chris Sandersznek címzett: „Kedves Chris, azért írok, hogy elmondhassam, teljesen le vagyok nyűgözve attól, amit csinálsz, különösképpen a tennessee-i vallási vezetők petíciójától, amely a ’gyűlölet leple’ ellen vette fel a harcot. Add át nekik köszönetemet és fogadjátok el az adományomat, mint támogatást a munkátokért. Annyira hálás vagyok nekik, amiért minden embernek helyet biztosítanak az istentiszteleten. Tisztelettel, Taylor Swift.

De hogy mi is pontosan a „gyűlölet leple”, azaz a Slate of Hate, ami ellen harcol a Tennessee Equality Project? Tennessee államban jelenleg hat törvényjavaslat van, amely diszkriminálná az LMBTQ-közösséget az élet szinte minden területén, az örökbefogadástól kezdve az öltöző és mosdóhasználaton át a házasságig. Példának okáért a múlt héten megszavazták, hogy az árvaházak elutasíthassák az azonos nemű párok örökbefogadási szándékát.

 

Taylor Swift

 

A Tennessee Equality Project már egy petíciót is elindított, amellyel a tervezetek ellen tiltakoznak. Abban reménykednek, közösen sikerül megfékezniük az egyenlő jogok eltiprását államukban, és az LMBTQ-közösség visszanyerheti azon jogait, amelyek megilletik őket.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin