Kultúra

Harry Styles meleg rendőrként térhet vissza a filmvászonra

 

Egy az 1950-es évek Angliájában játszódó szerelmi háromszöget dolgoz fel új filmjében Greg Berlanti. A nyíltan meleg hollywoodi producernek olyan darabokat köszönhetünk, mint a Kszi, Simon, a Riverdale vagy épp a Dawson és a haverok című sorozat. (Civilben pedig a focista Robbie Rogers férje.)

A készülő dráma Bethan Roberts 2012-ban megjelent népszerű regényét, a My Policemant veszi alapul, amelyben a fiatal Marion beleszeret a rendőr Tomba. Néhány évvel később a Brighton Museumban dolgozó Patrick is ugyanígy jár a férfival, aki úgy dönt, egy olyan korban, amikor törvény bünteti az azonos nemű kapcsolatokat, biztonságosabb, ha Mariont választja. A házasságuk ellenére a szerelmi háromszög fennmarad, de a két vetélytárs nem tudja feldolgozni, hogy osztozkodniuk kell.

A Collider értesülései szerint javában folynak a tárgyalások, hogy Harry Styles játssza a rendőr szerepét, míg Mariont Lily James alakíthatja. A filmet az Oscar- és Tony-díjas Michael Grandage rendezi, a forgatókönyvet pedig a Philadelphia révén Oscarra jelölt Ron Nyswaner jegyzi.

Az elmúlt években Hollywoodban rendre felmerül, hogy biztosan heteró színészeknek kell-e játszaniuk a meleg szerepeket, így Harry Styles személyét is érheti majd kritika. Az nem lesz elég indok, hogy dalszövegeiben és megjelenésében rendre eljátszik a biszexualitással, hiszen a GQ-nak adott interjújában már 2013-ban kategorikusan kijelentette, hogy ő nem biszex. Ettől függetlenül továbbra is igyekszik diplomatikusan fogalmazni, ha a szexualitása kerül szóba.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin