Hírek

Hárman is azzal vádolják a pornósztár Topher DiMaggiót, hogy brutálisan megerőszakolta őket

 

Brutális szexuális erőszakkal vádolják már hárman is a pornósztár Topher DiMaggiót. Az állítólagos esetekben közös, hogy mindegyik 2016-ban történt, DiMaggio egyik esetben sem húzott óvszert, és az áldozataiba élvezett.

A lavinát egyik pályatársa, Tegan Zayne indította a Twitteren. Elmondása szerint egy közös forgatásukra készültek, és a felvételeket megelőző estén DiMaggio azonnal letámadta, ahogy belépett a kibérelt lakásba. A erőszak utáni másnap, a forgatás alatt lekicsinylő és megalázó megjegyezéseket tett Zayne-re. Áldozata jelezte az erőszakot a producernek, aki bocsánatot kért, de ettől függetlenül folytatta tovább a munkát DiMaggióval.

 

 

Zayne saját magát kezdte hibáztatni a történtek miatt, és kételkedett abban, bárki is komolyan venné, ha egy szexmunkás arra panaszkodna, hogy megerőszakolták.

„Számít ez valakinek? Érdekel valakit? Nem fog történni úgyse semmi, ő pedig kapja tovább a munkákat és a díjakat. Miért beszéltem volna róla?”

Aztán mégis úgy gondolta, hogy beszélnie kell róla. Mert megtörténhet bárkivel, az elkövető pedig képes lehet manipulálni az áldozatát, hogy ő érezze magát hibásnak.

„Olvastam elég történetet a #metto vonalon, de úgy érzem, a férfi áldozatokkal vagy a szexmunkásokkal senki se törődik. Valaki egyszer azt mondta, „ebben a szakmában nincs olyan, hogy megerőszakolás”, és nem is lehetne jobban igaza. Nem akarok boszorkányüldözést, de azt tudni kell, hogy az erőszak minden szakmában előfordul, főleg egy olyanban, amiben csak férfiak vannak és ami a szexről szól.”

Zayne Twitter-bejegyzése után Topher DiMaggio határozottan tagadta a vádakat. Az sokaknak nem tetszett, hogy válaszában kiforgatta és szándékosan félremagyarázta Zayne mondatait. Az viszont már sokkoló volt, hogy kiderült, közleményét a New York Times-ból lopta. Azt a nyilatkozatot emelte át szó szerint, amit a sajtócézár Russell Simmons adott múlt hónapban, miután számos nő vádolta meg azzal, hogy megerőszakolta őket.

Napokkal később két másik férfi is jelentkezett DiMaggio áldozataként. Mindkét férfiban közös, hogy nem a pornóiparban dolgoznak, barátaik révén azonban ismernek felnőttfilmeseket. Ahogy Zayne esetében, úgy DiMaggio a velük történt aktus során sem húzott óvszert és mindhárom alkalommal partnerébe élvezett. Mindezt úgy, hogy mindegyik férfi könyörgött, ezt ne tegye – a két másik férfi ráadásul egyébként az aktív szerepet preferálja, így még inkább erőszakként élték meg a történteket.

A másik két férfi állításaira DiMaggio eddig nem reagált.

 

(Twitter, Hornet, STR8UP)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin